Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Tot a punt per a la 26a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Tot a punt per a la 26a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Escrito por Redacción TNI el 15/06/2021 a las 10:28:59
1135

Dimecres, 16 de juny, l’Auditori de Barcelona  acollirà la 26a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica” (www.lanit.cat), la gran trobada del món TIC del país que aglutina professionals, empreses, administració, associacions i institucions sector, i que organitzen conjuntament l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF). La gala, que tindrà aforament presencial reduït i es retransmetrà en directe per Fibracat TV i Internet (www.lanit.cat/streaming), comptarà amb la participació ja confirmada de la presidenta del Parlament, Laura Borràs; del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró, del secretari d’Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals, Roberto Sánchez; i de la tinenta d’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, Laia Bonet (entre d’altres autoritats, llistat disponible a www.lanit.cat/assistents/). 

 

L’acte s’iniciarà a les 19.30 hores amb les paraules de benvinguda del degà del COEINF, Eduard Martin, i del president de Telecos.cat, Pedro Linares, seguides de la inauguració oficial, a càrrec del vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat, Jordi Puigneró. Després de la intervenció de la resta d’autoritats, i en format vídeo, la Nit posarà en valor la vitalitat d’un sector –el de les Telecomunicacions i la Informàtica-  que s’ha demostrat clau en la lluita contra la COVID-19.

 

La cerimònia continuarà amb el lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix la personalitat destacada i l’emprenedoria), Joan Clarke (que premiarà al CIO destacat), Alan Turing (al compromís social), el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia). També es farà un reconeixement especial a La Salle-Universitat Ramon Llull, que enguany commemora els 30 anys dels seus estudis d’Informàtica i els 20 del Parc d’Innovació La Salle Technova Barcelona.

 

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, es farà càrrec de la cloenda d’aquesta 26a Nit, que presentarà la popular periodista Raquel Sans i estarà amenitzada per la música en directe de The Evening Quartet.

 

Codi descompte por lectors Tecnonews: 260612