Actualizado el 18/07/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Tercera edició de Dona TIC

Tercera edició de Dona TIC

Escrito por Redacción TNI el 04/07/2017 a las 12:17:04
1733

Us anunciem la convocatòria de la tercera edició dels Premis 12 x 12 Dona TIC, organitzats per Tertúlia Digital i l’estratègia smartCAT de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, en el marc del tercer 12 x 12 Congress.

 

L’ objectiu dels premis és reconèixer i posar en valor el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les TIC. Així com també, es vol animar a que les joves cursin estudis científico-tècnics, el que es coneix com STEM (Science, Technology, Engineering and Math).

 

Els premis estan dividits en set categories: emprenedora, professional, acadèmica, divulgadora, donaTIC revelació, estudiant TIC i iniciatives referents.

 

1. Emprenedora: La dona ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.

 

2. Professional: La dona ha de treballar per una empresa o organització o ser “freelance” i estar dedicada a l’àmbit de les TIC.

 

3. Acadèmica/Investigadora: La dona s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC.

 

4. Divulgadora: La dona ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.

 

5. Dona TIC revelació: Dones amb una trajectòria curta però molt rellevant. La dona ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC.

 

6. Estudiant TIC:

Estudiant TIC Universitària: La noia ha de ser estudiant de qualsevol titulació universitària TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.
Estudiant TIC FP: La noia ha de ser estudiant de qualsevol cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.

 

7. Iniciatives referents:

Iniciativa empresarial: Qualsevol empresa que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.
Iniciativa d’entitat, centre formatiu/institució: Qualsevol entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

 

El termini de presentació de candidatures és fins a 15 de novembre de 2017 i el lliurament dels premis es realitzarà durant el 12×12 Congress “La trobada de les TIC de Cap d’Any” el dia 14 de desembre de 2017 a l’auditori de l’Edifici Imagina, Av. Diagonal, 177, 08018 Barcelona.

 

Per a més informació, bases dels premis i formulari d'inscripció, consulteu el següent link: 

http://smartcatalonia.gencat.cat/ca/detalls/noticia/oberta_convocatoria_premis_12x12_donatic