Actualizado el 29/11/2023

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Passió per les enginyeries TIC

Passió per les enginyeries TIC

Escrito por Redacción TNI el 18/05/2021 a las 09:23:12
963

Estudiants dels graus d'Enginyeria en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) de diferents universitats de Catalunya, han revelat les seves vivències acadèmiques i personals a la Universitat: com van triar aquesta opció; què els aporta la universitat; quines dificultats han trobat i què volen fer en un futur.

 

Els protagonistas, Diana Mirila de la UAB, Paula Penas de la UVIC, Sara Tarrats de Telecos- UPC, Daniel Serra de La Salle, Sergi Simón de la UdL, Carla Puigdellivol de la FIB i Carla Vega de la UPF, han coincidit en mostrar la seva passió per l’enginyeria, la importància dels companys, sobre tot en l’època de pandèmia, la necessitat de saber organitzar-se,  el creixement personal que els ha comportat i les oportunitats de feina. Tots volen continuar els seus estudis, ja sigui internacionalitzant-se o quedant-se al país, perquè com van assegurar “feina a Catalunya hi ha, i molta”.

 

Es l'hora de triara TIC

 

La Jornada, moderada, per Núria Castell, enginyera informàtica, membre de la Comissió de gènere donesCOEINF i professora de la FIB i Anna Ma. Sánchez, enginyera de telecomunicació i membre de la Comissió Dona de Telecos.cat, tenia com objectiu ajudar i orientar als estudiants d’ESO i Batxillerat en les seves futures tries universitàries, donar a conèixer, una mica més, tot el ventall que ofereixen les carreres de tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) , les seves diferents especialitats per poder decidir millor i amb més seguretat.

 

Ha comptat ha comptat amb el suport d’ Oracle4GirlsParlemLa Mútua dels Enginyers, Facultat d’Informàtica de Barcelona, UPC Manresa, UOC, Universitària Politècnica de Lleida, Enginyeria UAB, Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona, La Salle - Universitat Ramon Llull, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Vic, Telecos.cat, Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica,

 

Podeu consultar les dues versions de l’enregistrament de la Jornada Itscool:

 

Versió curta: https://youtu.be/gFTnuZ5b3Ww

Versió llarga: https://youtu.be/mQjZRPa0KH0