Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Parlem completa la seva ronda de finançament de crowfunding

Parlem completa la seva ronda de finançament de crowfunding

Escrito por Redacción TNI el 25/09/2018 a las 13:33:47
915

Parlem, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, ja ha completat l’objectiu de 750.000 euros de la ronda de finançament que va iniciar al juny d’aquest any, que encara no s’ha tancat. Es tracta de l’ampliació de capital feta a través de crowfunding més gran d’Espanya i del Sud d’Europa, i també de la més gran que mai ha fet la plataforma d’inversió online The Crowd Angel.

 

Ernest Pérez-Mas, Conseller Delegat de Parlem, comenta que “haver assolit l’objectiu abans de la data de tancament de la ronda de finançament demostra la confiança que els consumidors tenen en la solidesa del nostre projecte”. Fins al tancament de l’ampliació de capital, previst per al proper 27 de setembre, es podria superar l’objectiu dels 750.000 euros.

 

Aquesta ronda de finançament ha permès l’entrada de més de 300 nous inversors en l’empresa. D’aquesta manera, Parlem ha assolit l’objectiu de popularitzar la participació en la companyia, per aconseguir una base de nous socis, amb participacions a partir de 1.000€, i poder preparar la futura sortida a Borsa, prevista per al proper any 2019. A més de beneficiar-se de les potencials rendibilitats futures com a accionistes, Parlem ofereix als inversors un descompte del 15% en tots els seus productes i serveis.

 

L’operadora de telecomunicacions va tancar l’exercici de 2017 amb una facturació de 3 milions d’euros, més del doble que l’exercici anterior. Les perspectives de cara a 2018 són molt positives ja que, només durant el primer trimestre de l’any, s’ha assolit una facturació d’un milió d’euros, una xifra que gairebé iguala la facturació total de l’exercici 2016.