Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Dona i Professions Col·legiades

Dona i Professions Col·legiades

Escrito por Redacción TNI el 28/11/2019 a las 17:23:43
1011

La Comissió de Dones i Igualtat de L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals ha posat en marxa aquest any el Cicle de conferències Dona i Professions Col.legiades, amb el suport de la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat i amb la intenció de debatre la situació de la dona en les professions col.legiades. Aquesta primera edició del cicle consta de tres actes on es debat sobre algun dels 10 punts del Decàleg El nostre Clam per l’Equitat.


DonesCOEINF, la comissió de gènere del Col.legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (veure el web dones.coeinf.cat ) ha rebut l’encàrrec de coordinar el tercer d’aquesta sèrie d’actes, en col.laboració amb altres 7 col.legis de la Intercol.legial que constitueixen el comité organitzador de l’acte. L’acte es centrarà en el paper de la dona en les professions tecnològiques i comptarà amb la valuosa presència de la Sra. Lobello, presidenta de Women in Engineering de l’IEEE i la directora general d’Igualtat Sra Mireia Mata que clourà l’acte.


L’acte inclourà també una interessantíssima mesa rodona amb una mirada polièdrica sobre el binomi dona-tecnologia Si vols saber quin paper juga la tecnologia en professions com l’esport o la salut, quin impacte té desenvolupar les capacitats artístiques en el desenvolupament del pensament computacional i tecnològic, quins són els reptes de les joves tecnòlogues en la seva inserció professional en un món totalment masculinitzat o què podem fer per reduir l’escletxa de gènere en el sector tecnològic, acompanya’ns el 13 de desembre. Hi ha molts reptes per afrontar i tota ajuda és poca. Inscriu-te gratuïtament al web i vine a compartir experiències. Et convidem a un brindis de Nadal tot fent networking en acabar l’acte.