Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Últims dies: Presenta la teva candidatura als Premis DonaTIC 2022

Últims dies: Presenta la teva candidatura als Premis DonaTIC 2022

Escrito por Redacción TNI el 13/05/2022 a las 18:14:48
816

Us recordem que queden pocs dies per presentar candidatures als premis dones TIC.

 

Es convoquen aquests Premis DonaTIC amb l’objectiu de distingir el paper de la dona en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i divulgar referents entre la societat per promoure les vocacions en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (CTEM) i fomentar la presència femenina en les carreres tecnològiques i les enginyeries.

 

Els Premis tenen caràcter honorífic, sense dotació econòmica. Les candidatures premiades reben el reconeixement públic per la seva feina, activitat o projecte presentat.

 

El termini per presentar les sol·licituds és del 24 de març fins al 23 de maig de 2022, ambdós inclosos.

 

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

 

Poden presentar la seva candidatura a aquests Premis totes les dones vinculades professionalment o acadèmicament a l'àmbit de les TIC així com les empreses, els centres formatius o les institucions públiques o privades que hagin desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de la dona en l'àmbit de les TIC.