Actualizado el 07/07/2020

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Homenatge als pioners informàtics

Homenatge als pioners informàtics

Escrito por Redacción TNI el 20/03/2018 a las 13:39:59
1137

L'acte tindrà lloc el proper dimecres 21 de març de 2018, de 12.30 h a 14.00 h, a la Sala d'Actes Manuel Martí Recober de la FIB, i servirà per reconèixer la feina pionera de:

 

  • La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), com a primer centre universitari que va oferir estudis superiors d'informàtica a Catalunya, i que ha continuat aquesta missió amb la bona feina dels professors i investigadors de la seva actual Escola d'Enginyeria.

 

  • L'Associació de Tècnics en Informàtica (ATI), que fa 50 anys i que va servir d'instrument de col·laboració i comunicació entre els primers professionals informàtics catalans, alguns dels quals van esdevenir professors i investigadors de la FIB i d'altres centres universitaris.

 

  • El catedràtic Ramon Puigjaner Trepat, segon degà de la FIB i president fundador de la Conferencia de Directores y Decanos de Ingeniería Informática (CODDII) d'Espanya, qui al llarg de la seva trajectòria ha impulsat estudis superiors d'informàtica a diverses universitats, entre moltes altres contribucions.

 

A l'acte participaran, a més del degà de la FIB i altres autoritats acadèmiques, el professor Antoni Giró i les professores Maria Ribera Sancho i Núria Castell, que com a exdegà, exdeganes de la FIB presentaran respectivament als homenatjats.

 

L'acte és obert i animem a tota la comunitat de la UPC, de la UAB, d'ATI i del món acadèmic i professional informàtic a acompanyar-nos.