Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Videojuegos
  4. >
  5. Rebuig el boicot masclista

Rebuig el boicot masclista

Escrito por Redacción TNI el 18/07/2017 a las 11:55:19
1851

El capítol de Catalunya de l’Associació de Tècnics en Informàtica (ATI), com a representant del teixit professional tecnològic a Catalunya, vol expressar el seu profund rebuig pels fets que han dut a la suspensió de la segona edició de l’esdeveniment Gaming Ladies, que s’havia de celebrar a Barcelona el proper 27 de juliol.

Gaming Ladies, esdeveniment dedicat a les dones en els videojocs i de participació exclusiva també per a dones, ha estat sabotejat per comportaments masclistes que no podem tolerar, tant a la industria tecnològica com a la societat, i que des de l’ATI condemnem fermament.

Així mateix, volem condemnar les pressions que ha rebut l’empresa de videojocs King, que havia cedit l’espai per a la celebració de l’esdeveniment a les seves oficines de Barcelona, i mostrar el nostre suport a aquesta. King es caracteritza per uns valors humanistes d’integració de tots els col·lectius en l’àmbit professional TIC i en la societat en general, uns valors als quals s’hi oposa una actitud destructiva i menyspreadora d’aquells qui han promogut aquest boicot sense sentit.

Des de fa anys, la nostra entitat busca, precisament, fomentar la integració de diferents col·lectius que no estan degudament representats en el teixit professional TIC, entre ells les dones, que compten, malauradament, amb una presència molt inferior entre els professionals tecnològics que el que correspondria segons el seu pes demogràfic, essent aquesta una mancança històrica del nostre sector que hem de corregir. I aquest és un esforç de tothom.

Des de l’ATI restem a disposició de la Marina Amores així com de tota l’organització del Gaming Ladies i l’empresa King, per tal de recolzar i ajudar en tot allò que es necessiti per tal que l’esdeveniment sigui dut a terme en una altra data.

La Junta Directiva d’ATI Catalunya
Barcelona a 12 de juliol de 2017