Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Xevi Xirgo pren possessió com a president del CAC

Xevi Xirgo pren possessió com a president del CAC

Escrito por Redacción TNI el 22/02/2022 a las 17:18:59
873

Xevi Xirgo i Teixidor ha pres possessió com a nou president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i Enric Casas i Gironella, Miquel Miralles i Fenoll, Rosa Maria Molló Llorens i Laura Pinyol Puig ho han fet com a consellers i conselleres. La presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, ha presidit l’acte, que ha tingut lloc avui, 22 de febrer, a l’Auditori del Parlament.

 

Tots cinc van ser elegits dijous 10 de febrer pel Ple del Parlament i ocuparan la totalitat de les vacants i places pendents de renovar de l’organisme. El Ple del Parlament els va elegir per majoria de més de dos terços i, en una votació posterior i també per majoria de més de dos terços, va elegir Xirgo president de l’ens. Xirgo substitueix Roger Loppacher, que tenia el mandat caducat des del juliol del 2018.

 

En el mateix acte també han pres possessió dels seus càrrec set síndics de la Sindicatura de Comptes, la directora de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i dos membres del Plenari del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts