Actualizado el 11/06/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
 1. Portada
 2. >
 3. TecnonewsCat
 4. >
 5. Setze startups espanyoles participaran a MWC Las Vegas 2022

Setze startups espanyoles participaran a MWC Las Vegas 2022

Escrito por Redacción TNI el 06/09/2022 a las 11:20:44
1250

Setze startups vinculades a la tecnologia i la innovació aplicada a sectors com indústria, comerç, telecomunicacions i serveis, participaran en MWC Las Vegas que tindrà lloc a la ciutat americana del 28 al 30 de setembre 2022.
 
De les trenta startups presentades, han estat setze les finalment escollides per acudir a aquesta cita que pretén donar visibilitat i ajudar empreses de base digital a accedir al mercat nord-americà.
 
Les startups seleccionades comptaran amb un espai d'exposició al Start Up Zone de MWC Las Vegas i durant la seva estada participaran en sessions de pitch per presentar la seva empresa, reunions one-to-one, sessions de networking, etc… que els permetran posar en valor els seus productes i serveis i la seva aportació al món de la innovació i la tecnologia.
 
Aquest és el cinquè any que Mobile World Capital organitza aquesta iniciativa als Estats Units, juntament amb el Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital (a través de Red.es), la Generalitat de Catalunya (amb ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de la empresa del Departament d´Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya) i l´Ajuntament de Barcelona.
 
Amb aquesta nova delegació, seran gairebé cent les startups procedents de tot Espanya que han participat a MWC Américas, cosa que els ha permès obrir noves oportunitats de creixement i negoci generant vincles amb el sistema d'innovació nord-americà.
 
La delegació està formada per:
 
 

ANDALUSIA

 

 • ÉXXITA BE CIRCULAR (Bollullos de la Mitación, Sevilla): ofereix recuperació de dispositius i optimització de processos mitjançant IA.

 

CATALUNYA

 

 • ACCENT ADVANCED SYSTEMS (Castellar del Vallès, Barcelona): proveïdor global de solucions innovadores de seguiment i geolocalització, seguretat al lloc de treball i control d'accessos.
 • BRICK TOKEN (Barcelona): tokenització d'actius mitjançant tecnologia blockchain.
 • NIXI FOR CHILDREN (Barcelona): experiències de realitat virtual per a la preparació de nens i nenes abans duna operació quirúrgica.
 • IOMOB (Barcelona): ofereix solucions a empreses de transport per integrar els seus serveis a una sola aplicació.
 • LINKING REALITIES (Barcelona): proveïdor d'avatars i identitat digital per a metavers en diferents plataformes fent ús de tecnologia blockchain.
 • SATELLIO IOT SERVICES (Barcelona): operador de connexió via satèl·lit mitjançant 5G per connectar dispositius IoT.
 • QBEAST (Barcelona): proveïdor de tecnologia per a l'emmagatzematge i l'anàlisi de dades a alta velocitat.
 • ZOUNDREAM (Barcelona): utilitza la intel·ligència artificial per analitzar plors de nadons i determinar-ne la causa.

 

EXTREMADURA

 

 • ECAPTUREDTECH(Badajoz): plataforma web on qualsevol usuari pot fer models 3D fent servir fotos o vídeos amb el telèfon intel·ligent.

 

MADRID

 

 • CAMBRIDGE BUSINESS INITIATIVES (San Sebastián de los Reyes, Madrid): proveïdor de tecnologia per millorar l'agilitat i gestió de grans volums de dades.
 • CASE ON IT-MEDUX (Madrid): permet mesurar, analitzar i predir l’experiència de l’usuari de les telecomunicacions en temps real. Facilita als operadors de telecomunicacions la presa de decisions estratègiques.
 • HOVERING SOLUTIONS (Madrid): disseny i construcció de drons per a exploració d’entorns subterranis de difícil accés.
 • LOCATIUM SOLUTIONS (Madrid): plataforma SaaS per a l'optimització de negocis en la presa de decisions com ara localització de noves botigues minoristes, optimització de transports, omnicanalitat…
 • SUMMA NETWORKS (Madrid): desenvolupa i ofereix productes de telecomunicacions d'última generació.
 • VIEWTINET (Pozuelo de Alarcón, Madrid): proporciona solucions de seguretat basades en analítica Big Data i Network Intelligence a empreses.