Actualizado el 18/06/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Parlem duplica facturació i amplia serveis de fibra i TV

Parlem duplica facturació i amplia serveis de fibra i TV

Escrito por Agencias Externas el 21/05/2019 a las 12:39:42
1063

L’operadora catalana Parlem Telecom complirà el proper mes de juliol 5 anys d’història com una empresa ja plenament consolidada al mercat de les telecomunicacions. La companyia posarà fi enguany a la seva etapa com a start-up gràcies a una nova fase d’expansió empresarial que li permetrà facturar aquest 2019 un total d'11,1 milions d’euros, una xifra que pràcticament duplica la del 2018, que va ser de 5’7 milions d’euros. La previsió per enguany de Parlem Telecom és, de fet, acabar l’exercici del 2019 amb un benefici de 192.000 euros, el que significa que per primer cop l’empresa deixarà de tenir pèrdues anuals. Aquestes dades les ha donat a conèixer avui Ernest Pérez Mas, president de l’empresa, en una roda de  premsa celebrada a l’Aula Boqueria del Mercat de la Boqueria de Barcelona. L’acte també ha servit per presentar públicament la nova campanya publicitària televisiva de Parlem Telecom, que s’emetrà des d’aquest diumenge. La campanya, anomenada “Perquè és la meva” transmet aquesta nova realitat de l’empresa, consolidada i amb una forta capacitat de creixement.


En la seva presentació, Pérez Mas ha ressaltat que en el primer trimestre de 2019 s’han facturat ja 1’95 milions d’euros amb un creixement recurrent mensual de la companyia del 7%. En aquesta mateixa línia, el president de Parlem Telecom ha destacat que l’empresa ha ampliat enguany la cobertura de fibra òptica arribant fins a les 3’5 milions de llars de Catalunya, el que suposa un clar increment respecte el 2017 (150.000 llars) i el 2018 (2 milions de llars). Pérez Mas ha apuntat que les perspectives per a la resta d’any de la companyia són molt positives amb accions previstes com el llançament de continguts televisius propis el proper setembre i la presència de Parlem Telecom en botigues físiques d’arreu de Catalunya des d’octubre.


Durant la roda de premsa, s’han recordat també les fites més destacades de Parlem Telecom durant el 2018, any en què es van assentar les bases per l’actual fase d’expansió amb una ampliació del capital de la companyia en 2’2 milions d’euros incorporant un total de 510 nous socis. En 2018, també es va llançar el producte convergent de Parlem Telecom (mòbil + fibra + fix) i es van oferir per primer cop tarifes de mòbil il·limitades amb un preu competitiu.


L’acte ha arribat a la seva fi amb un tastet de tapes de La Boqueria i amb la presentació del "pastís Parlem", a càrrec del pastisser Christian Escribà.