Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Nova edició de l'Escola de Business Angels

Nova edició de l'Escola de Business Angels

Escrito por Redacción TNI el 26/06/2018 a las 18:52:36
1387

La Salle Technova Barcelona, ??el parc d'innovació de La Salle-URL, organitza la XIII edició de la seva Escola de Business Angels, que se celebrarà el 11 i 12 de juliol. Aquesta formació ensenya als participants com invertir en startups de la mà d'inversors experimentats i professionals del sector. El seu objectiu és introduir els assistents en la mecànica de la inversió, remarcant els punts més crítics del procés i explicant les metodologies més emprades.

 

Fomentar una cultura inversora, emprenedora i de gestió del risc és el triple repte d'aquest programa que també ajuda a incrementar la seguretat de l'inversor a l'hora d'invertir al mateix temps que desenvolupar la seva capacitat analítica per identificar oportunitats d'inversió. A més, s'oferirà la possibilitat de formar part d'una xarxa real de Business Angels en actiu i assistir a un dels seus fòrums d'inversió que tindrà lloc durant el desenvolupament de l'Escola.

 

El programa s'estructura en 5 mòduls mitjançant els quals els alumnes aprofundiran en tot el procés d'inversió en projectes emprenedors: filosofia d'un Business Angel i el seu rol en futures rondes d’inversió i estratègia d’èxit, fonts de Deal Flow, detecció d’oportunitats i anàlisi qualitativa, mètodes de valoració d'empreses amb casos pràctics, aspectes legals i administratius de la inversió i el seguiment i èxit de les participades, així com ampliar la xarxa de contactes en el món de les startups i ajudar a donar els primers passos com a inversor així com simulacions de negociació entre emprenedors i inversors d’una operació.