Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Nou president de PuntCat

Nou president de PuntCat

Escrito por Redacción TNI el 26/01/2021 a las 11:04:26
1001

Genís Roca, representant la Federació Llull al Patronat de la Fundació .cat, ha estat nomenat com a nou president de la institució en la primera reunió del Patronat d’aquest any 2021. El principal punt de l’ordre del dia fou la renovació de la Comissió Delegada del Patronat després de 3 anys de mandat.

Genís Roca, arqueòleg de formació, i especialista en processos de transformació empresarial i cultura digital, liderarà el repte que té per endavant la llengua i cultura catalanes en el món digital. La Fundació .cat ha decidit donar continuïtat a la tasca fundacional de l’entitat que l’han convertit en el pal de paller de la cultura catalana a Internet. La incorporació d’en Genís Roca a la presidència de l’entitat genera una ambiciosa perspectiva per a consolidar el domini .cat a tots els territoris de parla catalana.

“La Fundació .cat ha estat una peça clau pel desenvolupament de la nostra llengua, cultura i identitat a la xarxa, i ara té el repte de ser un actor clau en la transició social, cultural i econòmica que els territoris de parla catalana viuen cap una societat digital" apunta Genís Roca,  actual president de la Fundació .cat.

La composició de la Comissió Delegada de la Fundació .cat queda distribuïda de la següent manera:

  • President

Federació Llull

Sr. Genís Roca i Verard

 

·       Vicepresidents

ISOC-CAT

Sr. Carles Salvadó i Usach

 

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

Sr. Saül Gordillo i Bernàrdez

 

  • Tresorer

Fundació Cercle Tecnològic

Sr. Joan Ramon Barrera Bosch

 

  • Secretari

Cercle Català de Negocis

Sr. Albert Juanico i Mompart

En Salvador Alegret, tot i que seguirà al Patronat de l’entitat, cedeix la vicepresidència a Carles Salvadó i Saül Gordillo. La Fundació .cat li agraeix el compromís i la dedicació que ha prestat a l’entitat des de la seva creació i, molt especialment durant els darrers anys en que ha format part de la Comissió Delegada i s’ha consolidat el domini en els territoris de parla catalana.