Actualizado el 11/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. La UPC marca múscul al 4YFN amb el talent emprenedor

La UPC marca múscul al 4YFN amb el talent emprenedor

Escrito por Redacción TNI el 26/02/2023 a las 11:34:22
1007

Del 27 de febrer al 2 de març, l'esperit emprenedor de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech (UPC) se cita al Four Years From Now (4YFN), la trobada internacional de l’ecosistema innovador, amb la presència de més d'una trentena d'empreses de base tecnològica –spin-offs i start-ups– impulsades per estudiantat, alumni o personal investigador de la Universitat. També serà el tret de sortida per commemorar els 25 anys del programa Emprèn UPC, trampolí tecnològic que ha impulsat més de 380 empreses.

 

 

Des de l'start-up corner de la UPC al 4YFN, la plataforma d'impuls a les start-ups que se celebra en paral·lel al Mobile World Congress (MWC), es donaran a conèixer 16 start-ups i spin-offde sectors tan diversos com la salut, els negocis i la indústria 4.0, l'agricultura i l'alimentació, l'àmbit aeroespacial i el de la construcció, la realitat virtual, la mobilitat i les smart cities, l'energia, el gaming i el màrqueting digital a través de la intel·ligència artificial. La UPC és, un any més, la universitat que més iniciatives emprenedores presenta en aquesta fira, que tindrà lloc al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

 

Les empreses emergents que estaran presents a l’estand de la UPC els dies 27 i 28 de febrer seran:

 

•          Hello: una start-up que comercialitza un sistema de neveres intel·ligents que reconeix el producte que agafes, per distribuir a les oficines menjar fresc i saludable.

•          Inmersia: han desenvolupat les primeres ulleres intel·ligents d’ús diari que combinen Realitat Augmentada (RA) i Realitat Virtual (RV) en un sol dispositiu.

•          Nuwe: una plataforma SaaS que facilita a les empreses a seleccionar personal i contractar el talent digital a través de l'avaluació de coneixements mitjançant reptes, jocs i competicions.

•          Virmedex: una spin-off que desenvolupa jocs seriosos per a la formació especialitzada en l’àmbit mèdic.

•          Hodefy: ofereix un software que permet a les pimes immobiliàries fer transaccions de manera més ràpida, fàcil i segura.

•          Datision: desenvolupa solucions empresarials amb la implementació de la intel·ligència artificial a la indústria, per fer manteniment predictiu.

•          Loyapp: ha creat una app que substitueix les targetes de fidelització amb l’objectiu d’augmentar els ingressos dels petits comerços.

•          Finboot Tech: ha desenvolupat una plataforma digital per impulsar aplicacions d’ús corporatiu basades en tecnologia blockchain.

 

Així mateix, els dies 1 i 2 de març estaran presents, a l’estand de la UPC, les empreses següents:

 

•          Kreios Space: start-up centrada a desenvolupar un nou sistema de propulsió elèctrica per a satèl·lits que operen en òrbites baixes.

•          Ludium Lab: ha desplegat una tecnologia de virtualització d'aplicacions i streaming interactiu a través del núvol a un cost reduït.

•          Pullpo: ofereix un sistema per integrar les plataformes GitHub i Slack perquè els equips tecnològics puguin col·laborar sense problemes.

•          Aridditive: ha creat una impressora 3D de peces de formigó d’alt rendiment per a la construcció i l’arquitectura.

•          Invite: ha dissenyat una app que facilita connexions i activitats de grups d'amics de la generació Z.

•          Ugiat Technologies: ofereix solucions basades en intel·ligència artificial per a l’anàlisi de continguts audiovisuals.

•          Gox: ha creat el primer sistema d'emmagatzematge d'informació descentralitzat i segur al núvol, per a la nova Internet.

•          Process Talks: una spin-off que té com a objectiu acompanyar la transformació digital de les pimes automatitzant i simplificant els processos operatius amb tecnologia natural language processing i machine learning.

 

 

Dates: Del 27 de febrer al 2 de març

Lloc: Fira de Barcelona, recinte de Gran Via. Estand 8.1C33A & 8.1C33B (Hall

Noticias Relacionadas:


Vuelven los videojuegos a la UPC