Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Interior del vagó càpsula

Interior del vagó càpsula

Escrito por Redacción TNI el 26/07/2022 a las 13:20:13
980

Alumnes d’Elisava, Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona, presenten el pròxim 12 de juliol a les 11h el disseny de l'interior d'un vagó càpsula del tren d'alta velocitat de l'empresa Hyperloop Transportation Technologies (HyperloopTT) que revolucionarà la mobilitat del futur. Hyperloop és un innovador sistema de transport terrestre per a persones i mercaderies que usa tecnologies de levitació i propulsió magnètica, aconsegueix els 1200 km/h i es basa en una xarxa de tubs gairebé al buit pels quals circulen grans càpsules.

 

Onze estudiants d’Elisava han treballat colze a colze amb l'equip d’HyperloopTT en el disseny i desenvolupament de l'interior d'una de les seves càpsules per a maximitzar l'experiència del viatger i que sigui un espai únic, innovador i confortable. Les propostes dels alumnes es visualitzen en una maqueta de la càpsula de 2,30 metres de grandària i fabricada en impressió 3D.

 

Els assistents descobriran in situ la maqueta i assistiran a la presentació de les propostes dels alumnes, que inclouen un sostre de pantalles que simulen el paisatge exterior, una butaca corba que abraça al passatger, un servei de reconeixement facial per a accedir al tren i una proposta gastronòmica futurista.

 

Els 11 alumnes d’Elisava presentaran el seu disseny a Andrés de Léon, CEO de HyperloopTT, en una trobada en el qual també seran presents Javier Peña, Director General i Científic de Elisava i Carla Zollinger i Daria de Seta, professores de Elisava i tutores del projecte HyperloopTT.