Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. FIBRACAT vol que els polítics catalans i espanyols dialoguin

FIBRACAT vol que els polítics catalans i espanyols dialoguin

Escrito por Agencias Externas el 04/06/2019 a las 18:37:23
1824

El pròxim dimarts 4 de juny, a partir de les 12 del migdia, la Cofundadora de FIBRACAT, Meritxell Bautista, presentarà “Dialogar”. Es tracta d’una iniciativa d’RSC del primer operador global de telecomunicacions amb capital 100% català per la qual s’enviarà una targeta SIM 3.0 als representants dels partits polítics catalans i espanyols instant-los a obrir un diàleg real que possibiliti desencallar la crisi institucional actual i trobar una solució al conflicte Catalunya-Espanya. Cadascun d’ells rebrà un número de telèfon confidencial que portarà instal·lada en la seva agenda els números de telèfon de la resta de polítics, perquè puguin fer trucades de manera il·limitada.


Durant la presentació de la iniciativa, dues dones amb una extensa trajectòria política, Joana Ortega i Montserrat Nebrera, seuran juntes de manera desinteressada i en un acte deslligat de qualsevol acció publicitària, per transmetre, des de diferents posicions, que el diàleg és possible.


Joana Ortega és llicenciada en Psicologia per la Universitat Abad Oliba i va ser vicepresidenta del Govern de la Generalitat de Catalunya, consellera de Governació i Relacions Institucionals i diputada al Parlament, condemnada i inhabilitada per la consulta del 9-N.


Per la seva banda, Monserrat Nebrera és professora de Dret Constitucional a la UIC i va ser diputada al Parlament de Catalunya pel Partit Popular Català. Totes dues conversaran i debatran sobre quins són els elements necessaris perquè es produeixi un diàleg directe, obert i franc, entre Catalunya i Espanya. L’acte serà conduït i moderat pel periodista Josep Puigbó.


La cita i el diàleg corresponen, tindran lloc a la sala d’actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya, a la Rambla de Catalunya 10 de Barcelona.