Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. És l'hora de triar TIC

És l'hora de triar TIC

Escrito por Redacción TNI el 26/05/2020 a las 23:33:18
1201

L’Associació Educativa Itscool, en col·laboració amb Oracle4Girls, organitza aquest webinar per donar a conèixer l’oferta dels graus Enginyeria en Tecnologies de la informació i la Comunicació (TIC), després de la cancel·lació del saló d'Ensenyament a causa dels efectes de la pandèmia Covid19.

 

La sessió s’adreça tant a estudiants de batxillerat que volen conèixer les seves opcions professionals de futur, com al professorat en la seva tasca com a orientadors, i en ella participaran els principals actors de les universitats i escoles universitàries que amb un diàleg obert amb els participants que es podrà allargar més enllà de la sessió.

 

El paper estratègic del sector de les tecnologies de la informació i les comunicacions i l'aplicació creixent d'aquestes en els diferents sectors de l'economia, ha fet augmentar la necessitat de professionals TIC, una demanda que creixerà exponencialment en els pròxims anys. Es necessiten enginyers i enginyeres que participin en la transformació de la realitat, que apliquin els coneixements teòrics per aportar solucions reals i tangibles per millorar el futur immediat, persones innovadores, amb curiositat que aportin valor a la societat.

 

Apunta’t a descobrir l'oferta de graus TIC, dijous 21 de maig a les 18 hores.