Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. El futur dels professionals TIC

El futur dels professionals TIC

Escrito por Redacción TNI el 27/06/2016 a las 17:33:23
1872

Barcelona, 27 de juny de 2016_ L’Associació Educativa Itscool, que promou les vocacions en Tecnologies  de la Informació i la Comunicació a primària i secundària, organitza la Jornada  “Generacions de Futur per a les TIC” el pròxim 28 de juny al Palau Macaya, per a reflexionar, des d’un enfocament engrescador, sobre els beneficis dels estudis de Tecnologies de la Informació i del futur professional. Compta amb el suport de:

 

La inauguració a càrrec de Jordi Puigneró, Secretari de Governança de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, obrirà la taula rodona Estat del mercat laboral de les TIC: Present i Futur amb Josep Pallarès, Director General d’Universitats; Martí Casadesús, Director de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya; Susanna Canet de la Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya – FaPaC -  i Javier Martí Pintanel, Enginyer Informàtic i Impulsor d'Itscool, modera Carles Martín i Badell, President de l’Associació Itscool. 

 


La segona taula rodona Se’ls rifen?, pretén posar de manifest les bones perspectives laborals d’aquests estudis. Es comptarà amb la participació d’ Àlex Fabra, Soci d’Everis; Ricard Leal, Gerent Sector Públic d’Altran; Roberto Sarasa, Director de la Secció de Garantia al Client en impressions de gran Format a HP, i David Deprez, CFO & Head of Business Development a Worldsensing. Modera,  Eduard Martin Lineros, Degà del Col·legi d'Enginyeria Informàtica de Catalunya.

 

    
La darrera taula, Per què no conquisten les TIC?, alumnes i titulats universitaris explicaran les seves experiències i, a través de la crítica constructiva, posaran de manifest quines són les causes de la poca atracció del jovent per aquests estudis. Participaran,  Beatriz C. Daniel, Alumna d'Informàtica de la UPF; Joel Molins responsable de Campus virtuals i Portals web a Sigma AIE, Ignasi Barri, Innovation Consultant a GFT. Alumni UdL ; Albert Gil del Consell d'Estudiants de la UAB i Marc Suris, graduat en Telecos per la UPC.  Modera aquesta taula Lluís Marquina. Director i presentador de Generació Digital a TV3. 

 


L’Associació Educativa Itscool,  amb el suport  de la Generalitat de Catalunya, escoles universitàries, universitats, col·legis professionals i la Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya promou  el coneixement i l’acostament als estudis dels àmbits de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació entre els alumnes de Primària i Secundària. 

 


L’assistència és gratuïta prèvia inscripció http://www.reunalia.com/4618709