Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Darrers dies per presentar candidatures als Premis de Comunicació Local

Darrers dies per presentar candidatures als Premis de Comunicació Local

Escrito por Redacción TNI el 05/10/2020 a las 18:12:53
908

El proper divendres 9 d'octubre finalitza el termini de presentació de candidatures per participar als Premis de Comunicació Local.
Els guardons, organitzats per la Xarxa Audiovisual Local, contemplen 7 premisdividits en tres categories: Mitjans, Continguts audiovisuals i Reconeixement professional. Les bases es poden consultar al web premiscomunicaciolocal.cat, des d'on també es poden formalitzar les candidatures.
La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Granollers i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l'Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.
L'acte de lliurament dels Premis posarà el punt i final a l'edició d'enguany del MAC, que se celebrarà a Granollers l'11 de novembre. Es podrà seguir en directe a partir de les 19h a través de ràdios i televisions locals.

Recordeu que la data límit és divendres 9 d'octubre

 

Tres dècades de Premis com antecedent

 

Els Premis de Comunicació Local van néixer per reconèixer la tasca de les publicacions locals i comarcals de Catalunya, ràdios municipals, televisions locals, publicacions municipals i mitjans de comunicació digitals locals i municipals. Els guardons es van lliurar durant 32 edicions i es van convocar per darrera vegada el 2012.


Amb aquesta nova edició, es recull aquella tradició -circumscrita a l’àmbit audiovisual- per continuar contribuint a l’enriquiment del panorama general informatiu i comunicatiu local de Catalunya.