Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Al 2019 Parlem preveu doblar la facturació

Al 2019 Parlem preveu doblar la facturació

Escrito por Redacción TNI el 27/12/2018 a las 11:49:00
1084

Parlem, l’operadora de telecomunicacions de Catalunya, tancarà l’exercici de 2018 amb una facturació propera als 6 milions d’euros, xifra que duplica l’assolida l’any anterior, que va ser de 3 milions d’euros.

 

De cara al 2019, la companyia preveu tornar a doblar la facturació, arribant als 12 milions d’euros, i assolir un EBITDA global positiu durant tot l’any.

 

Al llarg del 2018, Parlem ha augmentat el seu capital social en 2 milions d’euros a través de dues ampliacions fetes a partir del crowfunding i aportacions de socis. Portades a terme juntament amb la plataforma The Crowd Angel, la segona ampliació, completada al mes de setembre, va ser la ronda de finançament de crowfunding més gran que mai s’ha fet al sud d’Europa. D’aquesta manera, la companyia ha donat entrada a 500 nous inversors, en previsió d’una sortida a Borsa durant l’any 2019 o inicis del 2020.

 

Aquestes ampliacions de capital s’han portat a terme amb l’objectiu de finançar el creixement de la companyia, que continua traient noves tarifes competitives, adequant-les constantment a les necessitats de la demanda. De cara a l’exercici de 2019, Parlem entrarà en el marc NEBA, servei de banda ampla majorista, que li donarà accés a un mercat molt més ampli i li permetrà entrar a la majoria de les llars catalans.

 

“Seguim treballant els nostres dos grans mercats: residencial i empreses, aquest darrer suposa un 12% de la nostra facturació i volem fer-ho créixer fins al 20%”, explica el President i Conseller Delegat de Parlem, Ernest Pérez-Mas. “Seguim sent una de les companyies millor valorades del mercat, amb una excel·lent relació qualitat-preu, degut a les nostres tarifes econòmiques i a l’alt nivell d’atenció al client”, afegeix Pérez-Mas.