Actualizado el 29/02/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Ajuts dirigits a entitats públiques o privades sense ànim de lucre

Ajuts dirigits a entitats públiques o privades sense ànim de lucre

Escrito por Redacción TNI el 22/01/2019 a las 17:22:34
971

El proper 28 de gener, la Fundació puntCAT obre la convocatòria de projectes amb contingut o estructura digital que tinguin ambició disruptiva, tracció col·laborativa o caràcter estratègic. Els projectes presentats hauran de pertànyer a l’àmbit TIC, al de Llengua, Cultura i Societat o bé a Serveis i Infraestructures Estratègiques. La recepció de projectes finalitzarà el 28 de març.

 

Les entitats que sol·licitin aquests ajuts hauran de ser entitats públiques o privades sense ànim de lucre que tinguin la seva seu en l’àmbit territorial del català i que siguin propietàries d’un domini .cat i tinguin l’opció en els seus webs d’escollir continguts en català.

 

Aquesta convocatòria està dotada amb un pressupost de 160.000€. Els projectes presentats amb una durada d’un any podran tenir una dotació de fins a 50.000€, mentre que els de durada quadrimestral la tindran fins a un màxim de 15.000€. El nombre d’ajuts concedits per categoria dependrà del nombre de sol·licituds seleccionades i del límit pressupostat.

 

Així doncs, a partir del 28 de gener a partir de les 10h els sol·licitants podran inscriure els seus projectes al web que s’habilitarà i que es donarà a conèixer el mateix dia 28. Al web es podrà penjar tota la informació requerida de forma esquemàtica i sintètica. Un jurat avaluarà totes les iniciatives presentades: Fins a 2 patrons de la Fundació puntCAT (sempre i quan aquests patrons no presentin cap proposta de projecte i no hi hagi cap tipus de conflicte d’interès), 2 membres externs i sota la coordinació del director de la Fundació puntCAT.

 

La iniciativa és fruit de la nova orientació que la Fundació.cat vol prendre per a ser el referent de la llengua catalana a Internet. Donar suport a iniciatives de caire digital a entitats sense ànim de lucre permetrà que sorgeixin noves solucions i serveis digitals que afegeixin valor als usuaris del domini puntCAT individualment i col·lectivament als membres de la comunitat.cat.