Actualizado el 04/12/2023

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. En marxa la Hackovid,

En marxa la Hackovid,

Escrito por Redacción TNI el 02/04/2020 a las 22:17:19
1335

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació i2CAT, ha posat en marxa la Hackovid, una hackató ciutadana que té com a objectiu resoldre les necessitats socials relacionades amb la situació de confinament que estem vivint per la crisi del COVID-19, així com les que puguin sorgir posteriorment a mesura que l’activitat es vagi normalitzant.

 

La Hackovid està dirigida tant a la ciutadania, que podrà votar les necessitats que considerin més interessants i aportar-ne de noves, com a la comunitat TIC que podrà oferir solucions web o app mòbils per a donar-hi resposta. Tant la ciutadania com els participants hauran d’inscriure's prèviament a la plataforma.

 

Un jurat multidisciplinari valorarà les solucions més innovadores i amb major potencial d’impacte social. Les cinc solucions més ben valorades optaran als següents premis: 1er: 7.000 €, 2on: 4.000 €, 3er: 3.000 €, 4rt: 2.000 € i 5è: 1.000 €. Aquests premis volen facilitar que els equips guanyadors puguin seguir desenvolupant la seva solució i impulsar la seva implementació.

 

Des del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública també s’identificaran aquelles solucions que puguin integrar-se com a servei dins de l’App del Confinament (Confinapp), oferint als guanyadors un canal d’arribada a la ciutadania.

 

El calendari de la Hackovid serà:

·        Fase de participació ciutadana: del divendres 3 al diumenge 5 d’abril

·        Fase de Hackató tecnològica: del dilluns 6 d’abril al diumenge 12 d’abril

·        Fase d’avaluació del jurat: del dilluns 13 d’abril al dimarts 14 d’abril

·        Lliurament de premis: 15 d’abril

 

Ens agradaria que us poguéssiu sumar a aquesta iniciativa que creiem que permetrà millorar la vida dels nostres ciutadans en els moments tan durs que estem vivint. Això es pot realitzar oferint-nos difusió de la iniciativa, proposant-nos mentors pels participants i/o suport en recursos tècnics o econòmics pels premis, entre d’altres. En el document adjunt podeu trobar informació més detallada sobre la Hackovid i com podeu col·laborar.

 

Si vols col·laborar en la iniciativa pots contactar a info@hackovid.cat