Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Eliminatòria de la First Lego League a La Salle-URL

Eliminatòria de la First Lego League a La Salle-URL

Escrito por Redacción TNI el 13/02/2019 a las 14:46:30
1221

Dia:                 Dissabte 16 de febrer de 2019

Hora:              De 9-14h

Lloc:               Sala de Congressos de La Salle Campus Barcelona-URL  (c/ Lluçanés, 43)

 

 

La Salle-URL acull el proper 16 de febrer un Torneig Classificatori de la First Lego League, desafiament internacional de robòtica per a joves d'entre 10 i 16 anys en el qual participaran 24 equips de tot Catalunya. FIRST LEGO League és un programa que permet descobrir la diversió per la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques (STEM) mentre els joves resolen problemàtiques reals a través d'un aprenentatge significatiu i lúdic.

 

Com cada any, FIRST LEGO League desafia els joves a convertir-se en científics i enginyers i a pensar com a tal. Els equips hauran de realitzar un Projecte Científic per resoldre un problema real. A més, construiran i programaran un robot autònom utilitzant la tecnologia LEGO MINDSTORMS per resoldre les missions del Joc del Robot mentre treballen els Valors FIRST LEGO League. Aquest any es treballa en el Desafiament INTO ORBIT, en què els equips FIRST LEGO League viatjaran a l'Espai on exploraran, desafiaran i innovaran en la seva enorme extensió.

 

FIRST LEGO League Espanya és la tercera potència mundial en nombre d'equips, amb 25 Tornejos Classificatoris, més de 1.350 equips i 10.000 participants que han de resoldre problemàtiques reals i presentaran solucions creatives A nivell internacional, participen més de 233.000 estudiants de 80 països.