Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Dia Mundial de les Telecomunicacions organitzat per FECEMINTE

Dia Mundial de les Telecomunicacions organitzat per FECEMINTE

Escrito por Redacción TNI el 12/05/2021 a las 13:21:17
1030

Els nous reptes de les empreses de telecomunicacions comptarà amb la participació de professionals l’aplicació dels desenvolupaments tecnològics, que reflexionarà sobre les tendències i les oportunitats en el sector. Els nous desplegaments de tecnologies i infraestructures comporten nous espais per a l’activitat empresarial on és fonamental la capacitat de les empreses per adaptar-se i evolucionar segons les condicions del seu entorn i aportar solucions.

 

Participen en el debat Cristina Campillo, subdirectora d’Infraestructures Digitals i Comunicacions Electròniques de la Generalitat de Catalunya; Christopher Gehlen, CEO & Co-founder de Neutroon; Sergio Hernández, president de Smartech Cluster i membre del comitè de govern de KNX i Rosa Paradell, directora de desenvolupament de negoci d’innovació d’i2Cat. Modera la sessió Joan Francesc Fondevila, director de Cecable i professor universitari.

 

Inaugura la trobada David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya, i es compta amb la participació d’Antoni Cañete, president de PIMEC, a la cloenda.

 

Col·laboren en l’organització de l’acte l’ APTICC (Associació de Professionals TIC de Catalunya), Cecable (Centre d’Estudis sobre el Cable), COEINF (Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica), GrausTIC (ONES Associació d’Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de Catalunya) i Telecos.cat (Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació).  

 

El Dia Mundial de les Telecomunicacions, que es commemora a Feceminte des de 1967, se celebra enguany en format de trobada digital, DMT2021, per exigències de l’entorn Covid19.

 

Feceminte és una associació empresarial catalana, sense ànim de lucre, orientada a representar, impulsar i potenciar l’activitat dels seus membres i el sector, en general. Està formada per empreses que es dediquen a la instal·lació, la integració, l’operació de xarxes i serveis, l’enginyeria, el desenvolupament, la fabricació i altres activitats en l’àmbit de les telecomunicacions.