Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. Celebració del 50 aniversari de la UPC

Celebració del 50 aniversari de la UPC

Escrito por Redacción TNI el 18/05/2021 a las 11:46:02
989

Dimecres 19 de maig, a les 12:05 hores, Laltra ràdio de Ràdio 4, dirigit i presentat per Cinto Niqui, oferirà una edició especial enregistrada a la Sala d'Actes de lEscola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels.

 

Altre Radio

 

Aquest programa forma part de les activitats que realitza la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) durant aquest curs per celebrar el seu 50èaniversari. Hi participen: el director de l'EETAC, Luis Alonso Zárate: les enginyeres Sílvia Ruiz Boqué i Anna Reig; el professor Carles Gómez Montenegro; Javier Otero i Marcos Montero, dIThink UPC; Enric Monzó, president del consell territorial de la URE a Catalunya. 

 

 

Laltra ràdio és un magazín informatiu en llengua catalana, que se centra en la intel·ligència artificial, Internet, la supercomputació, les telecomunicacions, els usos socials de la tecnologia, la cultura audiovisual, el periodisme digital, l'actualitat de la radiodifusió, la radioafició i la radioescolta. En aquesta temporada compleix 41 anys a Ràdio 4 i a lany 2019 va ser premiat a la XVIII edició dels Premis Nacionals de Comunicació en la categoria de radiodifusió. Semet per ràdio 4 cada dimecres a les 12:05 del migdia. Totes les edicions es poden escoltar posteriorment a https://www.rtve.es/alacarta/audios/laltra-radio/