Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. Noticias
  4. >
  5. AENTEG convoca un concurs per renovar el logo dels Premis E-TECH

AENTEG convoca un concurs per renovar el logo dels Premis E-TECH

Escrito por Agencias Externas el 18/10/2022 a las 21:35:36
1335

L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, anuncia, en el marc dels Premis E-TECH 2022, la convocatòria d’un concurs per renovar la imatge corporativa dels guardons per a les edicions futures d’aquests guardons, incloent-hi el logotip i tots els elements gràfics relacionats.


El concurs s’ha anunciat avui mateix a través de la pàgina web dels Premis E-TECH 2022, i està obert tant a treballadors autònoms professionals del sector del disseny, com a empreses especialitzades, com a qualsevol persona amb habilitats de disseny.


Les bases del concurs també es poden trobar en línia, i especifiquen que, a més del prestigi de crear el logotip i elements gràfics d’uns guardons de prestigi com són els Premis E-TECH, amb quinze edicions celebrades (la que decorre actualment és la setzena), la proposta guanyadora s’emportarà un premi de 1.000 € en metàl·lic.


“Estem molt contents amb l’actual imatge dels Premis E-TECH, i creiem que la podríem continuar emprant durant uns quants anys més, però som conscients que uns guardons que representen els projectes tecnològics d’avantguarda, no poden romandre estàtics en el temps, i han de reflectir el dinamisme d’aquest sector. Cada dia sorgeixen nous usos de la tecnologia que n’amplien els horitzons i la manera com ens hi relacionem, i creiem que els Premis E-TECH han de ser un fidel reflex d’aquest dinamisme en tots els sentits i en tots els apartats”, ha declarat David Martí, president de l’AENTEG, al mateix temps que afegia “També volem reconèixer la feina duta a terme per l’estudi 3denou Publicitat en la creació del logotip que, fins a l’edició d’enguany, ha representat els Premis E-TECH. La seva longevitat en un món, torno a repetir, tan dinàmic com és el de la tecnologia, ja ens diu que la feina realitzada ha estat la millor”.


El concurs queda obert avui mateix, i el període de recepció de candidatures romandrà obert fins al vinent divendres dia 4 de novembre a la mitjanit. El jurat encarregat d’escollir el guanyador serà la junta directiva de l’AENTEG.


Per a qualsevol pregunta o per a la concessió d’entrevistes al respecte, podeu dirigir-vos a les dades de contacte que consten més avall. Tot seguit, teniu més informació sobre els Premis E-TECH, per si voleu posar en context el concurs de renovació de la imatge corporativa que anunciem en aquesta nota de premsa.