Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Anna Navarro guardonada amb el Premi Referent E-TECH 2021

Anna Navarro guardonada amb el Premi Referent E-TECH 2021

Escrito por Agencias Externas el 23/11/2021 a las 17:28:26
1522

L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, té el plaer d’anunciar que el guardó d’enguany en la categoria de Referent dels Premis E-TECH, és per a Anna Navarro Descals (Anna N. Schlegel), per l’excel·lència en la seva tasca directiva desenvolupada en diverses empreses capdavanteres del sector tecnològic.


Navarro és, actualment, vicepresidenta de producte, mercats internacionals, infraestructura global, i globalització de Procore Technologies; presideix també la comissió de talent femení i productivitat en la quarta revolució industrial del Cercle d’Economia; presideix el consell assessor d’Aula Magna Business Schools; és ambaixadora de l’Ajuntament d’Olot; y cofundadora i membre de la junta directiva de Women in Localization.


Amb anterioritat, ha treballat en diversos alts càrrecs durant gairebé dotze anys a NetApp, empresa nord-americana dedicada a la gestió de dades i els serveis en el núvol (cloud), així com en diverses etapes, a grans empreses del sector tecnològic com són Xerox, VeriSign, i VMware.


El guardó i reconeixement del Premi Referent E-TECH 2021 recau sobre ella per la seva gran tasca desenvolupada al llarg dels anys, també tenint en compte el paper d’ambaixadora d’Olot, la Garrotxa, i les comarques gironines que ha dut a terme al llarg de la seva vida laboral al Silicon Valley.


Navarro recollirà el seu guardó aquest vinent dilluns dia 15 de novembre en el marc de la gala de lliurament dels Premis E-TECH 2021. Prèviament, ens oferirà una conferència, de mitja hora de durada, que seguirà a la taula rodona de referents E-TECH d’anys anteriors, la qual comptarà, a més de la seva participació, amb la de guardonats com Vicent Partal (guardonat el 2019), Genís Roca (2017), o Dídac Lee (2014).


Un guardó atorgat directament per la Junta Directiva


De la desena de categories que conformen els Premis E-TECH, l’únic atorgat directament per la Junta Directiva és el del Referent que, cada any, reconeix aquella organització o particular que destaqui pel seu impacte en la societat digital.


Patrocinadors compromesos amb el nostre aniversari


Al llarg d’aquests anys de celebració, hem comptat amb molts patrocinadors que han donat suport als Premis E-TECH de diferents maneres. Enguany, agraïm que un conjunt d’empreses s’hagin compromès amb aquests guardons que compleixen 15 edicions (fita que celebrarem conjuntament amb els 20 anys de l’AENTEG el mateix dia 15 de novembre), i els ho agraïm donant el seu nom a un guardó per a cadascuna.


Així, el Premi a la recerca i la innovació tecnològica passa a anomenar-se enguany Premi BBVA a la recerca i la innovació tecnològica, patrocinat per BBVA, entitat financera capdavantera en transformació digital. Un reconeixement a empreses amb el repte d'idear i aportar al desenvolupament tecnològic.


El Premi a l'empresa tecnològica emergent passa a ser el Premi Parlem a l'empresa tecnològica emergent (per l’operadora de telecomunicacions catalana).


I el Premi a l'aplicació de tecnologia a l'empresa s’anomena enguany Premi Inforolot a l'aplicació de tecnologia a l'empresa.