Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Tret de sortida a una edició renovada dels Premis E-TECH

Tret de sortida a una edició renovada dels Premis E-TECH

Escrito por Agencias Externas el 31/05/2022 a las 11:36:56
1183

L’AENTEG (Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona), patronal del sector tecnològic de les comarques gironines, anuncia l’obertura del període d’inscripció de candidatures a la setzena edició dels Premis E-TECH a la mitjanit d’aquest dimarts dia 24 de maig de 2022.


Aquest període romandrà obert fins a les 23:59 del dijous 20 d’octubre del mateix any, facilitant així un total de 150 dies (equivalent a cinc mesos) a qui vulgui presentar la seva candidatura a alguna de les múltiples categories que componen els Premis E-TECH 2022.


Menys categories, i actualitzades


Com cada any, a l’AENTEG hem revisat les categories en les quals atorguem aquests guardons, però a diferència dels darrers anys en els quals no havíem decidit introduir-hi cap novetat, enguany sí que hi hem fet canvis.


El més notable és que la quantitat de categories es redueix de deu a vuit, i que enguany no hi ha categories de votació popular, sinó que totes seran avaluades per un jurat tret de la del Referent E-TECH, que continuarà essent atorgada directament per la junta directiva de l’AENTEG.


Així doncs, les categories dels Premis E-TECH 2022 queden de la següent manera:

 

  • Premi a la millor iniciativa en la digitalització de l'empresa
  • Premi a la millor iniciativa en l'administració local
  • Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC
  • Premi a la millor estratègia de màrqueting digital
  • Premi Internacional E-TECH
  • Premi a la trajectòria de l'empresa TIC
  • Premi al projecte tecnològic emergent
  • Premi al Referent E-TECH


La manera de presentar candidatura també canvia respecte a l’any passat: d’un formulari en format PDF que s’havia d’enviar per correu electrònic, hem passat a un formulari en línia que es pot enviar directament a l’AENTEG. Així, busquem agilitzar el procés de presentació, i fer-lo més fàcil de cara als candidats.


La gala d’entrega


Com sempre, els guanyadors de cada categoria seran donats a conèixer en una gala que, enguany, celebrarem el dilluns dia 14 de novembre. Si no hi ha cap canvi, tornarem a fer-ho en el mateix escenari que ens va tornar a acollir l’any passat després del terrabastall que va suposar la crisi de la pandèmia del 2020, i que ens va obligar a fer una gala exclusivament en línia. Aquest no és altre que l’auditori Josep Irla de la Generalitat.


En aquests moments, i des de l’AENTEG, estem treballant per dotar tota la jornada, i no només la gala, d’una sèrie d’actes que permetin a les empreses associades, i a altres actors socials, participar activament d’aquesta festa de la tecnologia que són els Premis E-TECH.