Actualizado el 30/05/2023

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Sessió de Open Talent: bringing determinism in wireless networks for iot

Sessió de Open Talent: bringing determinism in wireless networks for iot

Escrito por Redacción TNI el 02/03/2017 a las 20:54:59
1171

El proper dijous 9 de març, a les 19h, tindrà lloc al Tech Talent Center (c/ Badajoz 73, Barcelona) l'Open Talent: "Bringing determinism in wireless networks for IoT", a càrrec de Pascal Thubert, ‎ senior telecom R&D engineer a Cisco.

 

En aquesta conferència, Pascal Thubert explicarà com en el nou context de la Internet de les Coses (IoT) els mecanismes de xarxa determinística (Deterministic Networking) proporcionen la capacitat de transportar fluxos en temps real, amb un alt grau d’interconnexió. Hi ha diversos casos d’ús existents i emergents d’aquesta tecnologia en el context de l’IoT, i en particular per a la seva aplicació a la Internet industrial, una revolució que permetrà desenes de milers de milions d’estalvi en diferents indústries, gràcies a la optimització dels processos. En aquest context, es requereixen noves capacitats i tecnologies que permetran la interconnexió de milers de milions de "coses" i poder gestionar grans quantitats de dades generades per les aplicacions IoT. Aquesta conferència presentarà possibles millores a les xarxes existents Low Power Wide Area Networks (LPWANs) en el desplegament de la Internet Industrial sense fils.Aquesta conferència es realitzarà EN ANGLÈS.

 

El ponent

Pascal Thubert ha participat activament en la recerca, desenvolupament i normalització en matèria de tecnologies de mobilitat i Internet sense fils des que es va unir a Cisco l’any 2002. Actualment, des de 2014, treballa com a senior telecom R&D engineer a Cisco, on està especialitzat en IPv6 i protocols de tecnologia sense fils aplicats a la Internet de les Coses (IoT). És copresident del 6TiSCH, el grup de treball d'IETF centrat en IPv6. Va ser un dels pioners en especialitzar-se en xarxes aplicades a la Internet Industrial i és autor de nombroses publicacions i patents sobre aquesta temàtica.

 

Aquest acte és obert i gratuït. Per assistir a aquest acte és necessari confirmar assistència a través del formulari "HI VULL ASSISTIR" que trobaràs a continuació. Places limitades.

 

Hi vull assistir

 

FORMACIÓ DE TEMÀTICA RELACIONADA: