Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Seguretat: RGPD, Smartphones i Indústria 4.0

Seguretat: RGPD, Smartphones i Indústria 4.0

Escrito por Redacción TNI el 07/11/2018 a las 20:06:38
1093

No hi ha dubte que la seguretat és una de les peces clau a les TIC. Amb l'arribada de l'IoT o la indústria 4.0, cada vegada són més els dispositius de tota mena connectats a la xarxa. 

També la UE va publicar el 27 d'abril d'enguany el reglament relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades. 

El propòsit de la jornada és el de mostrar experiències pràctiques del que ha estat realment l'aplicació de l'esmentat reglament i els nous reptes per a protegir-nos en front als ciberatacs emergents donada la hiperconnectivitat dels processos industrials o els sistemes ciber-físics. 

Programa

18.15 h Acreditació d'assistents

18.30-18.40 h Introducció i presentació dels ponents a càrrec de Miquel Obradors, president de la Comissió TIC i de Josep-Maria Sellés i Mestres, membre de la Comissió TIC i col·laborador a La Salle (URL).
18.40-20.00 h

Sis mesos d'aplicació de l'RGPD. Què ha passat? On estem? Les bretxes de seguretat i les sancions. Ricard Castellet, Grau en Dret i Màster en Dret Digital i Societat de la Informació.

Seguretat en l'ús de telèfons mòbils, riscos coneguts i Informes Pericials més habituals sobre aquests aparells. Jordi Roca, perit Informàtic i de Noves Tecnologies, president de l'Associació de Tècnics d'Informàtica (ATI).

La hiperconnectivitat dels processos industrials obren un nou escenari i nous reptes per a protegir-nos en front als ciberatacs. Joan Figueras, enginyer tècnic industrial i membre de l'equip d'experts i coordinador per a Catalunya del Centre de Ciberseguretat Industrial (CCI). 

20.00-20.30 h Col·loqui i cloenda


Organitza:Comissió TIC
 
Dates: Dimecres, 28 de novembre de 2018
Horari: De les 18.30 h a les 20.30 h a la seu dels Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana 39, Barcelona
 

Inscripcions col·legiats/associats      

Inscripció general