Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL

segona edició del curs MOOC d'emprenedoria: Com crear la teva empresa

Escrito por Redacción TNI el 05/03/2019 a las 20:38:43
927

S'ha obert el registre per la segona edició del curs MOOC d’emprenedoria “Com crear la teva empresa” desenvolupat per totes les universitats públiques catalanes. L’objectiu del curs és oferir eines per adquirir competències i coneixements sobre conceptes claus per a tirar endavant un projecte empresarial, però també de gran utilitat per a la pràctica professional. El curs començarà el 25 de març de 2019.

 

El MOOC “Com crear la teva empresa”, que és gratuït, s’estructura en tres mòduls, amb l'objectiu de crear i validar un Model de Negoci (15 sessions). Cada sessió/lliçó consta d’un vídeo d’uns 6-7 minuts, un qüestionari i altre material addicional. La duració del curs sencer és de tres setmanes amb una dedicació d’unes 4 hores setmanals.

 

Aquesta edició del curs està impulsada per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, Catalunya Emprèn i per la iniciativa Plataforma Coneixement, Territori i Innovació (Plataforma CTI), coordinada per l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP).