Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. S'enceta el termini de votacions populars en les quatre categories

S'enceta el termini de votacions populars en les quatre categories

Escrito por Redacción TNI el 16/02/2016 a las 16:48:51
1519

Un cop tancat el període d'inscripció de projectes, s'enceta el termini de votacions populars en les quatre categories en les quals el guanyador serà escollit pel públic, i que restarà oberta fins el proper dimarts dia 23 a la mitjanit.

 

Aquestes quatre categories són:

 

- Premi del públic al millor projecte, producte o servei digital gironí, per a webs, aplicacions o serveis digitals.

 

- Premi del públic a la millor acció gironina a la xarxa, que condecorarà aquella organització o particular que hagi aprofitat de forma destacada i amb pocs recursos econòmics les possibilitats que ofereix Internet com a plataforma pel desenvolupament de tot tipus de projectes (com ara bloggers, youtubers o d'altres fenomens virals d'internet).

 

- Premi a la millor iniciativa en l’administració local; que vol distingir una administració pública gironina que hagi ha contribuït en el desenvolupament de les TIC al servei de la ciutadania.

 

- Premi del públic a la millor iniciativa de màrqueting digital gironina, per premiar accions de màrqueting digital, valorant-se l'ús, a més d'internet, d'altres canals, mitjans i plataformes de comunicació que explotin les seves diverses potencialitats.

 

 

Per tal de poder votar, caldrà estar registrat a Facebook, doncs l'eina que es fa servir per a les votacions populars és la d'Easypromos, empresa associada a l'AENTEG que col·labora en la celebració dels guardons amb els mitjans tècnics per dur a terme les votacions.

 

Els guanyadors es faran públics en una gala a l'Auditori de Girona que es celebrarà el proper dilluns 29 de febrer.

 

Sobre els Premis Digitals E-TECH

 

Nascuts el 2002 amb l'objectiu de reconèixer les millors iniciatives gironines en el camp de les noves tecnologies, es dirigeixen a empreses, administracions, entitats i particulars de Girona que hagin desenvolupat iniciatives en l'àmbit de les TIC.

 

Més informació: www.premisetech.com