Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Reunió anual d'ICANN a Barcelona

Reunió anual d'ICANN a Barcelona

Escrito por Redacción TNI el 30/10/2018 a las 11:33:06
878

Per primera vegada a la història, ICANN va celebrar la seva reunió anual a Barcelona. Fins el 25 d’octubre, l’organisme mundial va reunir en un sol espai als professionals que gestionen, promouen i treballen en el camp de l’Internet, i en concret, en el món dels dominis.

 

En motiu d’ICANN63, la Fundació puntCAT, juntament amb Core, va organitzar dilluns un sopar que va congregar a més de 120 persones. Durant ICANN son moltes les trobades que els diferents dominis i registradors organitzen per convidar i agrair la feina als seus principals clients o als seus partners més especials. Però puntCAT va aconseguir reunir en un sopar al Palau Requesens als màxims representats del món de Internet.

 

La taula presidencial va estar formada per Cherine Chalaby, ICANN Board Chair; Andrew Sullivan, president d’ISOC; Jordi Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública; David Cierco, director general de red.es; Werner Staub, vice-president del Comitè executiu de Core i Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT.

 

L’atmosfera del sopar i que en una taula s’asseguessin els màxims representats d’entitats de referència mundial en el sector d’Internet de la mà de puntCAT trenca molts esquemes. A Internet es pot parlar de tot gràcies a les IP, i a Catalunya i als territoris de parla catalana entre les persones també.





Noticias Relacionadas:


Comunicat de la Fundació Puntcat