Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Renovació de la primera xarxa social local de Catalunya

Renovació de la primera xarxa social local de Catalunya

Escrito por Redacción TNI el 22/12/2015 a las 17:07:55
2071

InformatiCat, una entitat sense ànim de lucre amb l’objectiu de promoure l'ús la llengua catalana a Internet, presentarà el pròxim dijous 17 a les 20:30h al local de la Tèxtil Rase de Cardedeu una renovació de la primera xarxa social local de Catalunya.

 


Després d’un any de funcionament i amb un gran èxit per part de la gent del poble (amb més de 200 usuaris registrats el primer any de vida), InformatiCat presentarà una renovació de Cardedeu.social creada des de zero i com a resultat d’un any d’estudi i contacte amb comerços, entitats i Cardedeuncs.

 

La nova xarxa social neix amb l’objectiu de connectar la gent del poble i posar en contacte tots els àmbits d’aquest. En el nou Cardedeu.social es poden consultar els esdeveniments del poble, proposar millores per aquest, i interactuar directament amb entitats, comerços i Cardedeuencs.

 

La xarxa social està posada en marxa en el poble de Cardedeu (Vallès Oriental) i pretén disposar de tota la informació sobre la activitat la vila aportada directament pels seus ciutadans. La única xarxa social creada pel poble per al poble.

 


Alguns exemples pràctics que són funcionals a Cardedeu.social: Les entitats poden publicar els seus esdeveniments per a que arribi fàcilment a tot el poble i tingui una major difusió. Els usuaris interessats poden contactar directament amb aquestes entitats si tenen dubtes.
Pels comerços, Cardedeu.social suposa una via de contacte directe amb els seus clients i una plataforma on poder difondre les seves ofertes o informacions que puguin ser d'interès pels clients.

 

Els més beneficiats de l'existència de Cardedeu.social són els usuaris, que disposen de tota la informació i el que passa en el poble al seu abast.

 

La xarxa social funciona mitjançant Seguidors i es poden utilitzar “Hashtags” (#) i Mencions (@). També disposa d'un sistema de missatgeria privada entre els diversos membres de la xarxa.

 

Tots els usuaris poden publicar qualsevol contingut, imatges, música, vídeos, localitzacions o el nom d’un restaurant on han menjat per tal d'aconseguir una comunicació més dinàmica i visual.

 

Cardedeu.social estarà obert a partir del dijous 17 a les 21:00h i la inscripció serà totalment gratuïta.