Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Regalem un descompte per a la Nit de les Telecomunicacions

Regalem un descompte per a la Nit de les Telecomunicacions

Escrito por Guillem Alsina el 21/01/2020 a las 17:11:14
834

El proper dia 17 de febrer, el sector tecnològic català té una cita a l’Auditori de Barcelona, al costat del Teatre Nacional i prop de la Plaça de les Glòries. Allà, i a partir de les 19:30, s’hi celebrarà la Nit de les Telecomunicacions 2020.


En aquest esdeveniment, i un cop introduït l’acte i celebrada la conferència inaugural, es celebrarà la cerimònia d’entrega dels Premis de la Nit de les Telecomunicacions, en cinc àrees: Premi Salvà i Campillo a la Personalitat destacada, Premi Joan Clarke al/la CIO destacat/da, Premi Salvà i Campillo a l’Emprenedor/a, Premi Alan Turing al Compromís Social i, finalment, Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC. L’avinentesa també serà aprofitada per lliurar el Premi d'Honor.


La diada es clourà amb un còctel-networking que donarà l’oportunitat al públic assistent de conèixer-se i buscar sinergies en un sector molt donat a cercar col·laboracions entre empreses i professionals. I, finalment, La Salseta del Poble Sec posarà el punt-i-final festiu a la jornada.


L’organització de la Nit de les Telecomunicacions corre a càrrec de l'Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) conjuntament amb el Col·legi Oficial d'Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF). La present serà la 25ena. edició de la Nit.


Codi de descompte per als lectors de Tecnonews


Les inscripcions a la Nit ja estan obertes, essent gratuïtes per als associats de Telecos.cat, el COEINF i l’APTICC, i amb un cost de 45 € com a entrada general. Cal tenir en compte que aquests preus s’encariran a partir del proper dilluns dia 27.


Els lectors de Tecnonews, de la mateixa manera que la resta de les entitats col·laboradores, gaudeixen d’un descompte que els deixa el preu a 30 € per persona. Per tal de fer efectiu aquest descompte, cal seleccionar la modalitat per a Entitats Col·laboradores i, introduir el codi 250231 a l’apartat Codi de descompte quan formalitzin la seva inscripció.