Actualizado el 23/07/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Presentació de la segona edició del SAGA, saló del gaming en català

Presentació de la segona edició del SAGA, saló del gaming en català

Escrito por Agencias Externas el 09/08/2023 a las 18:18:38
934

La segona edició del SAGA es presentarà aquest dijous, 13 de juliol, a les 11 hores, a l'espai BIG C - Barcelona Gaming Center en una roda de premsa en què participaran el secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila; la secretària de Polítiques Digitals, Gina Tost i Faus; el coordinador de videojocs i món digital de Plataforma per la Llengua, Roger Baldomà, i Susana Pérez, membre de l’executiva de l’entitat.


Plataforma per la Llengua presentarà aquesta nova edició del SAGA, el saló del gaming de referència d'aquest sector als territoris de parla catalana i que està organitzat amb el suport del Govern. Aquest any s’amplia a tres dies -l’1, el 2 i el 3 de desembre- i se’n duplicarà pràcticament l’espai a La Farga de l’Hospitalet.


L’esdeveniment, que posarà especial èmfasi en els àmbits educatiu i empresarial, afegirà espais específics per a creadors, pòdcasts, networking i jocs clàssics, i tornarà a oferir un espai de competicions, una àrea d’activitats i tallers, i una LAN Party per jugar durant tota la durada del saló. A més, els Premis SAGA, que arriben també a la segona edició, amplien categories, que seran guardonades en un acte de lliurament en plena celebració del saló.