Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Premi UPF empren

Premi UPF empren

Escrito por Redacción TNI el 28/06/2016 a las 22:05:40
1520

El Premi UPFEmprèn a la Iniciativa i a la Capacitat Empresarial pretén incentivar la cultura emprenedora dels joves universitaris i el vincle entre innovació i teixit social i productiu. Creat l'any 2008, s'adreça anualment a joves estudiants i titulats i dóna visibilitat a joves negocis i nous models d'èxit que pretenen contribuir a un major desenvolupament social des del coneixement.

 

Modalitats de concurs:

 

UPF Emprèn IDEA té per objecte les idees de negoci d'estudiants, graduats i/o postgraduats universitaris menors de 30 anys (en la data de tancament de la convocatòria), està patrocinada per la Fundació Banc Sabadell i té una dotació de 10.000 euros.

 

 

UPF Emprèn EMPRESA té per objecte les empreses creades per estudiants, graduats i/o postgraduats universitaris, menors de 30 anys (en la data de tancament de la convocatòria), que hagin estat constituïdes o que puguin acreditar que han iniciat la seva activitat, com a màxim, un any abans de la data de tancament de la convocatòria. Aquesta modalitat és pròpia del Consell Social de la UPF i té una dotació de 10.000 euros

 

 

Destinataris: estudiants, graduats i postgraduats de la UPF

 

Bases 2016

Formularis de presentació de candidatures

Més informació