Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Parlem Telecom rep la certificació de qualitat ISO 9001

Parlem Telecom rep la certificació de qualitat ISO 9001

Escrito por Agencias Externas el 11/08/2021 a las 20:52:09
975

Parlem Telecom rep la certificació internacional ISO 9001 que acredita que els procediments, els indicadors de qualitat i els mecanismes de control de l’operadora de telecomunicacions garanteixen l’excel·lència del servei i la satisfacció del client.


Aquest reconeixement a un sistema de gestió de qualitat és coherent amb el compromís de l’operadora catalana d’oferir un bon servei, un bon producte, amb una atenció personalitzada i en català. Parlem Telecom és una empresa jove, dinàmica i àgil, en procés d’expansió i que té com a factors diferencials la proximitat, la modernitat i la catalanitat.


Els procediments de la companyia ja estan molt orientats i establerts cap a la qualitat del servei i la satisfacció del client però, amb l’auditoria, s’han optimitzat i millorat la monitorització i els indicadors que permeten conèixer millor les necessitats dels usuaris i assolir l’excel·lència. En l’obtenció d’aquest certificat han participat la consultora ISOCAT (Molins de Q) i l’entitat de certificació DNV.