Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Parlem nomena Xavier Capellades nou director general

Parlem nomena Xavier Capellades nou director general

Escrito por Agencias Externas el 10/10/2023 a las 16:12:12
486

El Consell d’Administració de Parlem Telecom ha anomenat avui Xavier Capellades nou director general per tal de reforçar l’estructura d’alta direcció del Grup. Aquest moviment vol impulsar el creixement de la companyia i garantir que Parlem assoleix els objectius ambiciosos que es va marcar en la seva sortida al mercat borsari BME Growth: 60 milions d’euros de facturació i un 15% d’EBITDA en el proper exercici de l’any 2024.


El fundador de Parlem, Ernest Pérez-Mas, que fins ara assumia també les tasques de direcció general, mantindrà el seu càrrec com a president executiu i estarà plenament enfocat en el desenvolupament de línies estratègiques futures i en l’expansió territorial del Grup. Capellades, que és Enginyer de Telecomunicacions (La Salle) & MBA (Manhattan College) i amb formació executiva al MIT-Sloan School, ja formava part del Consell Assessor de Parlem i des del darrer mes de juny exercia com a consultor estratègic de Pérez-Mas per tal promoure la reorganització del Grup i augmentar-ne l’eficiència i la rendibilitat.


El nou director general ha estat durant els últims cinc anys CEO de la fintech Nomo, empresa filial del Banc Sabadell, i va liderar la seva venda, al juliol del 2022, al grup internacional Talenom, que cotitza al Nasdaq nòrdic. Capellades, que també és membre de la Junta Directiva de l’associació Tech Barcelona i del Consell Assessor de l’escola de negocis EAE, ha desenvolupat la seva trajectòria professional al sector digital i de Telecomunicacions en grans companyies i startups (Telefónica, Roche, Nomo o Wututu). La seva entrada a Parlem aporta talent, experiència i alta capacitat de gestió dins d’un sector de les telecomunicacions en plena transformació.


La reestructuració de Parlem


En aquesta nova etapa amb Pérez-Mas com a president executiu i Capellades com a director general, Parlem es disposa a iniciar un procés de reestructuració empresarial per maximitzar el seu creixement. En aquest sentit, el Grup ja ha decidit agrupar tots el seus actius d’infraestructures pròpies i desplegament en una nova filial (XEC). Això permetrà concentrar el servei i l’experiència del client, el màrqueting i la gestió de productes residencials i empresarials en una única unitat de negoci (ServiceCo).