Actualizado el 07/05/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Parlem ampliarà 4 MEUR el seu capital

Parlem ampliarà 4 MEUR el seu capital

Escrito por Agencias Externas el 09/04/2024 a las 16:15:07
830

El Grup Parlem es disposa a seguir creixent a tota velocitat al sector de les telecomunicacions a Catalunya i el País Valencià després d’haver assolit un EBITDA positiu en l'últim exercici del 2023. Per tal d’aconseguir-ho, ha aprovat en Consell d'Administració l'inici del procés per aplicar una ampliació de capital d'un mínim de 4 milions d'euros, amb drets reservats als seus socis actuals.


Aquesta injecció financera permetrà a Parlem liderar operacions corporatives de fusió i adquisició (M&A) que poden esdevenir en els propers mesos després de la consolidació del mercat amb l’autorització de la fusió d’Orange i MásMóvil i la compra de Vodafone per part de Zegona, entre d’altres moviments. L’ampliació de capìtal reforçarà també el creixement sòlid i fiable de Parlem, que aquest inici de 2024 està complint les seves previsions financeres. De fet, el Grup confia en tancar el primer trimestre d’enguany duplicant els resultats de captació de nous clients respecte el mateix període de l’any 2023.


Aquest moviment empresarial servirà també per reforçar el balanç del Grup Parlem, amb la finalitat de reestructurar el seu deute bancari i millorar-ne les condicions. Addicionalment obrirà la possibilitat d’expandir-se a mig termini a altres regions de l’Estat espanyol.


Parlem, que s’ha marcat com a objectiu duplicar l’EBITDA assolit el 2023 quan tanqui l’exercici de l’any 2024, segueix apostant fermament per la proximitat i l’atenció al client com dos dels seus valors de marca. De fet, l’operadora Parlem Telecom té un dels millors “churn rate” (taxa de baixes d’usuaris) del sector i alhora ha estat reconeguda recentment com la millor companyia de telecomunicacions estatal en termes d'atenció al client, segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU).