Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Neix una nova associació

Neix una nova associació

Escrito por Redacción TNI el 06/07/2016 a las 21:21:12
1686

Amb la voluntat de crear una Associació de Professionals TIC oberta a la societat, el president de l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació Sr. Pedro Linares, el degà del Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya, Sr. Ferran Amago, el degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, Sr. Eduard Martín i el degà del Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya, Sr. Miquel Conesa, han signat un acord a fi d’unir esforços i oferir un projecte de país per al desenvolupament de les enginyeries i professions relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, oferint als ciutadans les millors oportunitats per el seu desenvolupament acadèmic i professional.

 

L'objectiu d’aquesta nova associació es, sense perdre les referencies del passat, millorar la interlocució amb el Govern de la Generalitat, fomentar les TIC tant en les empreses com en el ús que fan les persones, “perquè les TIC no són només motor de canvi sinó una eina cap dal per la creació d’un país”. També pretén buscar noves formules per fomentar les vocacions TIC.

 

La presentació oficial d’aquesta nova Associació s’ha fet aquest dilluns 4 de juliol a les 19 h. al Palau de la Generalitat i ha estat presidit per l’Honorable Sra. Neus Munté, consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.