Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Necessitats formatives en el sector audiovisual

Necessitats formatives en el sector audiovisual

Escrito por Redacción TNI el 11/04/2017 a las 20:25:14
1339

En el marc del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC 2017) www.audiovisualmac.cat, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny, la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC organitza una sessió de treball per a poder detectar necessitats i reptes formatius en el sector audiovisual.

 

La jornada és oberta tant a formadors com a professionals del sector audiovisual que vulguin participar d'un grup de discussió.

 

Les sessions de discussió del MAC 2017 tindran lloc el dimecres, dia 14 de juny, a les 12 h i a les 17 h, a la Sala d'actes del Centre Tecnològic i Universitari (CTUG), ubicat a Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers).

 

Les persones interessades a participar-hi, han de confirmar l' assistència abans del 31 de maig a dolors.vinyet@uvic.cat

 

Des de la UGranollers, seu de la UVic-UCC, es vol escoltar les organitzacions del seu entorn per tal de poder organitzar una oferta formativa que en satisfaci les necessitats. Actualment, la UGranollers no només ofereix CFGS i graus, com el nou d’Emprenedoria en l’Economia Digital, sinó que també vol ser un hub de formació contínua. En aquest sentit, s’obrirà un grup del programa MBA a Granollers pel curs 2017-18.

 

De la seva banda, el MAC 2017 vol tenir un paper d'implicació amb el seu entorn, fomentat aquells espais de trobada i de reflexió dels sectors audiovisual i digital, que tenen una incidència directa en la societat.

 

             Grup de discussió del MAC 2017

             DIA: Dimecres 14 juny

             HORARI: 12 i 17 h

             LLOC: Sala d'actes del Centre Tecnològic i Universitari (CTUG)

             Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers)

 

www.audiovisualmac.cat