Actualizado el 16/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Mobile World Capital Barcelona i Huawei desenvoluparan projectes

Mobile World Capital Barcelona i Huawei desenvoluparan projectes

Escrito por Redacción TNI el 01/03/2022 a las 13:52:12
1116

Mobile World Capital i Huawei han signat avui un acord de col·laboració amb l'objectiu de promoure i desenvolupar projectes conjunts de comunicacions intel·ligents en tots els àmbits de treball de la Fundació. L'acord s'ha signat a la seu de Mobile World Capital Barcelona, com a avantsala de la tan esperada edició de la recuperació del Mobile World Congress. Carlos Grau, CEO de la Fundació, i Eric Li, CEO d'Huawei Espanya, han estat els encarregats de rubricar l'acord.

 

“Aquest acord amb Huawei reforça i ens apropa més al nostre propòsit d'impulsar el desenvolupament digital de la societat i ajudar a millorar la vida de les persones a nivell global. Comptar amb la vostra col·laboració i acompanyament amplificarà, sens dubte, l'abast de les iniciatives de Mobile World Capital i la seva transformació en solucions aplicables al dia a dia de les persones. Reduir la bretxa digital o oferir serveis tecnològics més potents en salut o emergències són algunes de les línies de treball conjuntes.” ha afirmat Carlos Grau, CEO de Mobile World Capital.

 

Després d'aquesta signatuda, totes dues marques iniciaran un pla de col·laboració ampli que integrarà projectes de totes les verticals de Mobile World Capital. “A Huawei tenim el convenciment que la innovació i la tecnologia són les principals palanques que faran possible que el nostre món sigui cada cop millor i més sostenible. En aquest sentit, la nostra companyia està aportant el seu ampli coneixement, la seva alta capacitat per innovar i importants inversions, amb l'objectiu que els ciutadans puguin gaudir d'una qualitat de vida més gran i que les institucions, empreses i indústries de tots els sectors d'activitat segueixin avançant en el nou entorn digital. Aquest és un compromís que Huawei ha assumit a Espanya des de fa més de 20 anys, en què la col·laboració amb institucions i socis estratègics, com és Mobile World Capital, és essencial per poder aportar el màxim valor a la societat en conjunt”, ha manifestat Eric Li, CEO de Huawei Espanya.

 

L'acord contempla la posada en marxa d'iniciatives conjuntes que contribueixin a resoldre la bretxa actual de talent digital, a partir de la formació en competències digitals dels professionals, amb suport a col·lectius desafavorits, l'atracció de talent femení i el llançament de convocatòries que permetin identificar solucions digitals existents que ajudin, alhora, a comprendre i abordar els desafiaments ètics, socials i econòmics de la transformació digital. Un altre dels objectius és el desenvolupament de projectes de creació de startups, connectant talent científic i innovador, apropant l'emprenedoria i la innovació a l'entorn empresarial i productiu, així com al disseny de projectes a l'àmbit de connectivitat intel·ligent, amb la identificació de casos ús rellevants.

 

Sobre Mobile World Capital Barcelona

 

Mobile World Capital Barcelona és una iniciativa que impulsa el desenvolupament digital de la societat i ajuda a millorar la vida de les persones a escala global.

 

Amb suport públic i privat, MWCapital centra la seva activitat en quatre àrees: l'acceleració de la innovació a través de l'emprenedoria digital; la transformació de la indústria mitjançant la tecnologia digital; el creixement del talent digital entre les noves generacions i els professionals; i la reflexió sobre l’impacte de la tecnologia a la nostra societat. En global, els nostres programes estan transformant de manera positiva l'economia, l'educació i la societat.

 

MWCapital acull MWC a Barcelona i és la fundadora de 4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negocis per a la comunitat de startups present a tots els esdeveniments de MWC a tot el món.