Actualizado el 18/06/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Lloret de Mar estrena el Lloret Drone Festival

Lloret de Mar estrena el Lloret Drone Festival

Escrito por Agencias Externas el 17/08/2021 a las 18:33:24
1276

Lloret de Mar va estrenar divendres passat el primer espectacle permanent de llums amb tecnologia dron. Es tracta del Lloret Drone Festival, una proposa única impulsada per l'Ajuntament de Lloret de Mar que durant tot l'estiu permetrà gaudir d'una coreografia conjunta de drons, acompanyada de música.


El primer espectacle programat porta per títol ‘Àtom’ i és un relat sobre la creació de la matèria. La proposta, que combina art i tecnologia, ha dibuixat al cel de Lloret de Mar figures de prop de 100 metres d’altura com una seqüència d’ADN, estels i altres imatges.


Dissenyat i produït per l'empresa catalana Flock Drone Art, l'espectacle es podrà veure cada divendres fins al mes de setembre a partir de les 22.30 h, a la platja de la localitat. D'aquesta manera, Lloret de Mar es converteix en l'escenari del primer espectacle de drons amb caràcter permanent i format de festival. Una proposta única que pretén complementar l'oferta d'oci i cultura del municipi.


El festival es presenta com un nou concepte dins el món de l'espectacle amb una proposta avantguardista i respectuosa amb el medi ambient, atès que no genera residus i a més ofereix més possibilitats que altres espectacles tradicionals. El nou festival recupera la màgia de la pirotècnia actualitzada amb les noves tecnologies.


El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha assegurat que "Lloret té l'obligació històrica de ser capdavantera en el sector de l’oci i els esdeveniments, adreçats a un públic familiar. Ser els primers a promoure un esdeveniment periòdic de drons, innovador, impactant, i amb un alt grau d’innovació ens serveix alhora per generar un nou atractiu en una temporada turística complicada arrel de la pandèmia, generant possibilitats d’allotjament, compres i restauració, fomentant l’activitat econòmica, donant suport al teixit empresarial local i beneficiant el conjunt de la població”.