Actualizado el 11/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Les entitats de la societat civil tindran ajuda per digitalitzar-se

Les entitats de la societat civil tindran ajuda per digitalitzar-se

Escrito por Agencias Externas el 27/09/2022 a las 20:09:22
1131

La Fundació .cat, entitat privada titular del domini .cat, i la Federació d’Ateneus de Catalunya, que compta amb 182 associacions socioculturals federades, han signat avui un conveni de col·laboració que els compromet a endegar accions conjuntes per promoure l’ús del català a Internet entre les entitats adscrites a la Federació.


La signatura, que s’ha portat a terme a la seu de la Fundació .cat, ha aplegat els dos presidents de les entitats, en Genís Roca, de la Fundació .cat, i en Pep Morella, de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Ambdues parts han considerat la tasca del .cat com a imprescindible pel desenvolupament i capacitació digital de la internet catalanoparlant i un actiu valuós per les entitats del territori.


Amb aquest conveni, la Fundació .cat vol continuar aprofundint en la seva missió de promocionar el català a Internet, vinculant-se a través del teixit associatiu i ajudant a les entitats de la societat civil catalana a digitalitzar-se.
En aquest sentit, aquesta col·laboració també encaixa amb els objectius estratègics de la Federació d’Ateneus de Catalunya per a seguir teixint aliances entre els agents de l’entorn així com incorporar noves tecnologies per beneficiar a les seves entitats adscrites.


Amb la voluntat de desenvolupar de forma efectiva les actuacions descrites en aquest conveni i assolir els objectius plantejats, s’ha acordat la creació d’una Comissió de treball i seguiment del conveni que vetllarà per la posada en marxa de les accions previstes i que es reunirà les vegades necessàries que la pròpia comissió consideri.