Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. La digitalització: el camí per recuperar el sector tèxtil a Igualada

La digitalització: el camí per recuperar el sector tèxtil a Igualada

Escrito por Redacción TNI el 21/11/2016 a las 18:47:31
1656

El proper dimecres 23 de novembre a l’Adoberia Bella, té  lloc la Jornada d’Innovació TIC en el Sector Tèxtil a Igualada organitzada pel CTecno i patrocinada per la Diputació de Barcelona, on es trobaran professionals de les tecnologies de la informació i comunicació i de tots els àmbits del sector tèxtil de Catalunya. Quan el sector tèxtil va caure en crisi, Igualada va prendre la decisió d’enfocar la seva economia al sector dels serveis, poc temps va necessitar per veure que el què necessitava la ciutat era tornar a recuperar la producció tèxtil, allò que tants beneficis havia portat en un passat. A l’any 2016 en plena recuperació i renovació del sector, les TIC juguen un paper clau per continuar endavant.

 

La Jornada constarà de dues fases: una conferència i una taula rodona. La conferència a càrrec del Dr. Llorenç Valverde que porta per títol “Com una innovació tèxtil va catapultar les tecnologies digitals” ens mostrarà com la connexió entre els dos sectors va ser molt important pel seu creixement.

 

La taula rodona, moderada per Miquel Soler director del Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de l’escola de teixits de Canet de Mar, tindrà la participació d’experts com Rafel Abenoza, Gerent Tècnic d’Intarex, Lídia Morcillo, Managing Assistant Head of Innovation a Fitex, Llorenç Palomas, Director Comercial i de Màrqueting a Trilogi (TLG Commerce), Batis Tort, TIC – Financial Manager a Sita Murt, Raúl Sánchez Peral, Sales Specialist a Ricoh Spain IT Service i Anna Romeu, Directora de Sistemes d’Informació a Punto Blanco.