Actualizado el 26/03/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. L'australiana Moodle obre a Barcelona les primeres oficines fora del país

L'australiana Moodle obre a Barcelona les primeres oficines fora del país

Escrito por Redacción TNI el 22/05/2018 a las 21:28:09
1158

L’empresa australiana Moodle ha obert a Barcelona  les primeres oficines de la companyia fora d’Austràlia, fet que ha suposat la creació de 10 nous llocs de treball amb la previsió d’arribar als 40 treballadors. La capital catalana es converteix així en la segona seu més important de la marca a nivell internacional –després de les oficines centrals de Perth (Austràlia)-, des d’on es durà a terme l’expansió de l’empresa a Europa i Amèrica del Sud.

 

El projecte d’inversió de Moodle ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.

 

L’empresa, que es va fundar l’any 2003 a Austràlia, està especialitzada en l’àmbit de l’educació en línia. En concret, ha desenvolupat una plataforma online amb codi obert que també personalitzen per a empreses, universitats o entitats i que permet seguir cursos a través d’internet i crear una comunitat entre estudiants i professors. La plataforma, que utilitzen 180 milions de persones i a la qual s’hi pot accedir des d’ordinadors, tauletes o telèfons mòbils, la fan empreses i entitats com Google, les Nacions Unides o la London School of Economics.

 

Segons el fundador i CEO de Moodle, Martin Dougiamas, “ens complau anunciar l'obertura d'una nova oficina a Barcelona, una porta d'entrada a Europa, vinculada a moltes capitals internacionals i que està guanyant una gran reputació en la comunitat online i de desenvolupament de software”.

 

Des de 2013 la companyia és present a Barcelona amb un equip que treballava de forma remota. Ara, amb l’obertura de les oficines, l’empresa durà a terme tasques de desenvolupament de software i de l’aplicació per a mòbils, serveis de personalització, el departament legal i el de comunicació. També serà responsable de l’organització de les MoodleMoots, congressos internacionals per a professionals de l’àmbit de l’educació i usuaris de la seva plataforma. De fet, a partir del 2019 Barcelona serà la seu mundial d’aquest esdeveniment de la marca.