Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Jordi Puigneró: "Som davant d'un 155 digital"

Jordi Puigneró: "Som davant d'un 155 digital"

Escrito por Agencias Externas el 12/11/2019 a las 19:05:09
869

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha qualificat avui de “155 digital” el decret anunciat avui pel govern espanyol en contra de la ‘República Digital’ que impulsa el Govern de Catalunya.  


El conseller creu que l’anunci del Consell de Ministres d’avui és “la prova descarnada de la deriva antidemocràtica en què ha entrat el govern del PSOE” recordant el tancament de webs i d’aplicacions així com el filtratge del trànsit a Internet aplicat per l’Estat en les últimes setmanes.


Som davant d’un 155 digital”, ha dit. “Aquest decret llei vol prohibir una república digital que deien que no existia. No només existeix, sinó que és imparable”, ha assegurat el conseller. “La República Digital és el naixement d’un cinquè poder: la ciutadania digitalment apoderada”.


Puigneró ha lamentat que l’executiu espanyol vagi en contra d’un sector clau per al creixement estratègic i l’economia del país. I en aquest sentit, ha dit que “l’Estat és un fre i un llast per a Catalunya”. 


El conseller ha afirmat que “el Govern socialista governa contra Catalunya".


Per Puigneró: “Pedro Sánchez ha desconnectat de Catalunya i del progrés social i digital d’aquest país”.