Actualizado el 23/07/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Innovar per exportar o exportar per innovar?

Innovar per exportar o exportar per innovar?

Escrito por Joan Mayans el 09/06/2015 a las 17:13:22
1890

(Gerent de Comercialització i Estratègia Digital d’ACCIÓ)

La relació entre innovació i internacionalització empresarial és íntima i es retroalimenta constantment. No hi ha millor forma de provocar innovació i canvi, que obrir-se a noves fronteres. No hi ha millor forma d’aconseguir vendre a l’exterior que incorporar tecnologies i models de negoci diferencials.

 

Per això no us podeu perdre la Setmana de la Internacionalització d’enguany. En la seva 22a edició, la #Setmana2015 té un programa més ampli i més orientat a empreses tecnològiques que mai. Tres raons:

  • Una de les taules rodones de la sessió plenària inicial és intensament tecnològica. Hi participen directius catalans a les principals multinacionals del sector tecnològic com Imma Calvo de Google, Albert Esplugas de Microsoft o Cristina Ventura, ex d’Apple.
  • Alguns dels seminaris temàtics són especialment digitals, com els que duran a terme Alfons Cornella (“Innovació Radical = Negoci Global”), Genís Roca (“Pensa global. Actua Digital”)o Carlos Barrabés (“Mites de la internacionalització de les start-ups”).
  • El màxima valor de la #Setmana2015, però, és quan es torna interactiva. I això passa en les reunions exprés de 20 minuts, on les empreses poden sondejar les oportunitats dels seus productes i serveis als països que més els interessin amb els experts internacionals d’ACCIÓ. Si això us interessa, no badeu, que les agendes d’alguns països ja s’estan tancant.

 

I això és només la jornada de Barcelona, del dia 19/06. Abans, es faran jornades més concentrades a Reus, Tortosa, Girona, Lleida i Manresa, per anar obrint boca, amb tallers especialitzats i, també, amb la possibilitat d’organitzar entrevistes amb alguns dels experts en mercats internacionals d’ACCIÓ.

 

Inscripcions gratuïtes, aquí