Actualizado el 23/04/2024

icon Facebook icon Twiiter icon RSS icon EMAIL
  1. Portada
  2. >
  3. TecnonewsCat
  4. >
  5. Inauguració del capítol català de BECON Global

Inauguració del capítol català de BECON Global

Escrito por Redacción TNI el 21/02/2017 a las 18:39:22
1675

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya té el plaer de convidar-vos a la conferència inaugural del Global Blockchain Ecosystem Network, BECON i a la inauguració del seu capítol català. L’esdeveniment es farà en anglès.

 

BECON és l’única plataforma global i intersectorial d’aplicacions del Blockchain que hi ha al món i s’estén pels diversos països en format de capítols. Catalunya ha aconseguit l’exclusiva del capítol que hi havia per a l’Estat espanyol i ubicarà la seva seu a la ciutat de Barcelona.

 

Per celebrar la inauguració del capítol català, BECON Global llança una promoció exclusiva i ofereix l’accés a l’esdeveniment a un preu de 25 euros que també inclou una subscripció anual gratuïta a BECON, valorada en 249 euros.

 

La subscripció anual de BECON ofereix als seus membres formació i activitats específiques en aplicacions del Blockchain a través de bootcamps, masterclasses, briefings i conferències de caire internacional. La primera BECON masterclass a Barcelona serà de l’1 al 4 de juny.

 

Podeu veure el programa de l'acte en aquest enllaç.

 

Per beneficiar-vos de la promoció, cal que introduïu el codi BECONCatalunya al següent formulari de registre